Kalkulátor optimální krmné dávky
Spočítejte si optimální krmnou dávku pro Vašeho mazlíčka.

Štěňata a psí senioři mají na pamlsky jiné nároky. Pořiďte takové, abyste jim neublížili

Přivezli jsme do Česka brand Syta Micha, protože myslí na specifické potřeby těch nejstarších i nejmladších. A obě tyto skupiny trápí zoubky: Seniory jejich nedostatek, zatímco štěňata výměna a svědění s ním spojené. Páníčci potřebují o jejich chrup nejen preventivně pečovat, ale podle speciálních nároků vybírat i dobroty. Syta Micha si tohle všechno uvědomuje a vytváří pro zuby a dásně našich čtyřnohých parťáků chutné a funkční doplňky.

Menší kost z hovězí a tresčí kůže s červenou řepou a kost s mušlí a rakytníkem nejsou obalené jedním kusem kůže, jako tomu běžně bývá, i když i takové klasiky vylepšené o ultra zdravou náplň u Syta Micha najdete. Suroviny použité na výrobu kostí jsou na kousíčky a jejich pojivem je kolagen, takže si je štěňata a senioři bezpečně ožužlají, aniž by došlo k poškození zoubků, dásní nebo se začali dusit. 

V čem jsou funkční kosti Syta Micha pro štěňata a seniory jiné?

  • Složení pamlsku mechanicky odstraňuje zubní plak i zbytky jídla.
  • Funkční kosti jsou pro psy zcela bezpečné, protože se nedrolí a neobsahují ostré prvky, které by poranily dásně.
  • Suroviny použité na výrobu kostí jsou 100% přírodní. 
  • Má za sebou 3 týdenní proces sušení při nízké teplotě (mezi 25℃ a 28℃), což umožňuje zachovat cenné nutriční vlastnosti použitých ingrediencí. 
  • Pojivem funkčních žvýkacích kostí je kolagen, který se v kůži vyskytuje přirozeně.

ALERGICI, ŠTĚŇÁTKA I SENIOŘI, TOHLE JE NĚCO PRO VÁS!

koňská kůže - výborná alternativa pro psí alergiky s nízkým obsahem tuku. Díky tvrdé struktuře déle odolá zoubkům a šetrně je čistí.

husí maso - je plné vitamínů skupiny B důležitých pro správnou činnost nervové soustavy a dobře vstřebatelné železo. Dále v něm najdete vitamíny A, D a E a přírodní antioxidanty v podobě glutathionu, karnosinu, anserinu nebo taurinu, které fungují jako prevence před spoustou nemocí.

rakytník řešetlákový - přírodní zdroj vitamínu C, který posiluje imunitní systém. Je plný na karotenoidů, tokoferolů a fytosterolů – protirakovinných sloučenin. Přítomnost pektinu z něj dělá skvělý zdroj rozpustné vlákniny. Kromě toho je taky bohatý na makro a mikro prvky (mangan, zinek, hořčík, měď, vápník, železo).

slávka novozélandská - doplněk výživy s protizánětlivými vlastnostmi. Představuje přirozený zdroj glykosaminoglykanů (GAG) a omega 3 kyselin, doporučovaných při léčbě zánětů kloubů. Jde o látky důležité při vývoji mladých psů, stejně jako u dospělých a starších psů. Díky přítomnosti mnoha vitamínů a minerálů má pozitivní vliv i na kůži a srst.

KOST S MÁTOU PRO NEJSVĚŽEJŠÍ DECH!

hovězí kůže - tvrdá struktura kůže vydrží delší kousání a šetrně čistí zuby

hovězí maso - přirozený zdroj bílkovin, vitamínů skupiny B, A a E a dobře vstřebatelného železa, které eliminuje riziko vzniku zánětů v tlamičce

zelený čaj - katechiny obsažené v zeleném čaji mají protiplísňové a antibakteriální vlastnosti

máta - má antiseptické vlastnosti, dodává pocit svěžesti a zklidňuje záněty sliznic

chlorofyl - silný antioxidant, který zabraňuje množení mikrobů a stimuluje vylučování toxinů z těla

KOST S KACHNOU A MALINAMI

hovězí kůže - tvrdá struktura kůže vydrží delší kousání a šetrně čistí zuby

kachní maso - obsahuje spoustu železa, které zlepšuje odolnost psího organismu. Je zdrojem plnohodnotných bílkovin a minerálních látek, jako je draslík, sodík, mangan, měď, hořčík, vápník a mononenasycené mastné kyseliny, které posilují koncentraci, rezistenci vůči stresu a fungování imunitního systému.

maliny - cenný zdroj bioaktivních fenolických látek nabitých antioxidanty, vlákninou, pektiny a slizovými látkami, které příznivě ovlivňují činnost trávicího systému. Obsahují kyselinu ellagovou, která má protirakovinné, antivirové, protizánětlivé a antimikrobiální vlastnosti. Maliny jsou taky bohatým zdrojem vitamínů C, E, A, PP, B1, B2 a B3, které posilují imunitní systém.

V Syta Micha umí potěšit pejsky, kteří touží po měkkých pamlscích a páníčky, kteří hledají něco extra. Dva produkty této značky nás i naše zákazníky svou originalitou i složením absolutně nadchly. 

Jedním z nich je monoproteinová řada psích pamlsků TrufLOVE na bázi čerstvého masa, zeleniny, bylinek a letních lanýžů. Hypoalergenní recepturu pamlsků vytvořili kvůli pejskům s alergiemi a potravinovými intolerancemi. Dobroty s příchutí krůtího a lanýžů se proto hodí i pro pejsky s tím nejcitlivějším bříškem a i pro ty, kteří zápolí s nadváhou, cukrovkou nebo pankreatitidou.

  • jsou zdrojem cenných bílkovin
  • obsahují fosfor, draslík a síru
  • najdete v nich vitamíny D a E
  • mají nízký obsah kalorií, tuku a cholesterolu
  • jsou bohaté na aminokyseliny, stavební složku proteinů

Další výbornou a zdravou pochoutkou je KOKOSOVÁ PĚNA:

  • dobrota je čistě rostlinného původu, takže i psí alergici na živočišné bílkoviny pochutnají,
  • 150 gramů krémové náplně je skvělým zdrojem MCT mastných kyselin,
  • triglyceridy se středně dlouhým řetězcem mají navíc dvakrát větší energetickou hodnotu než třeba sacharidy,
  • zdravé oživení psího jídelníčku,
  • díky své krémové konzistenci se skvěle hodí jako náplň do hraček nebo na LickiMat® podložku,
  • neuvěřitelně chutné a s velmi příjemnou vůní,
  • zdroj snadno dostupné energie a vitamínů pro psy všech plemen
  • poskytuje přirozenou ochranu proti patogenním bakteriím,
  • neublíží ani pejskům s chronickými problémy s trávením.

pena_syta_micha

Zpět do obchodu