Kalkulátor optimální krmné dávky
Spočítejte si optimální krmnou dávku pro Vašeho mazlíčka.
Pozor, zmena! Streda je taká obľúbená, že COOL Balík musel prehodiť rozvozy na Slovensko zo stredy na piatok. Prvý piatkový rozvoz bude už 2.8. Vaša BiBi FOOD

Štěňata a psí senioři mají na pamlsky jiné nároky. Pořiďte takové, abyste jim neublížili

Přivezli jsme do Česka brand Syta Micha, protože myslí na specifické potřeby těch nejstarších i nejmladších. A obě tyto skupiny trápí zoubky: Seniory jejich nedostatek, zatímco štěňata výměna a svědění s ním spojené. Páníčci potřebují o jejich chrup nejen preventivně pečovat, ale podle speciálních nároků vybírat i dobroty. Syta Micha si tohle všechno uvědomuje a vytváří pro zuby a dásně našich čtyřnohých parťáků chutné a funkční doplňky.

Menší kost z hovězí a tresčí kůže s červenou řepou a kost s mušlí a rakytníkem nejsou obalené jedním kusem kůže, jako tomu běžně bývá, i když i takové klasiky vylepšené o ultra zdravou náplň u Syta Micha najdete. Suroviny použité na výrobu kostí jsou na kousíčky a jejich pojivem je kolagen, takže si je štěňata a senioři bezpečně ožužlají, aniž by došlo k poškození zoubků, dásní nebo se začali dusit. 

V čem jsou funkční kosti Syta Micha pro štěňata a seniory jiné?

  • Složení pamlsku mechanicky odstraňuje zubní plak i zbytky jídla.
  • Funkční kosti jsou pro psy zcela bezpečné, protože se nedrolí a neobsahují ostré prvky, které by poranily dásně.
  • Suroviny použité na výrobu kostí jsou 100% přírodní. 
  • Má za sebou 3 týdenní proces sušení při nízké teplotě (mezi 25℃ a 28℃), což umožňuje zachovat cenné nutriční vlastnosti použitých ingrediencí. 
  • Pojivem funkčních žvýkacích kostí je kolagen, který se v kůži vyskytuje přirozeně.

ALERGICI, ŠTĚŇÁTKA I SENIOŘI, TOHLE JE NĚCO PRO VÁS!

koňská kůže - výborná alternativa pro psí alergiky s nízkým obsahem tuku. Díky tvrdé struktuře déle odolá zoubkům a šetrně je čistí.

husí maso - je plné vitamínů skupiny B důležitých pro správnou činnost nervové soustavy a dobře vstřebatelné železo. Dále v něm najdete vitamíny A, D a E a přírodní antioxidanty v podobě glutathionu, karnosinu, anserinu nebo taurinu, které fungují jako prevence před spoustou nemocí.

rakytník řešetlákový - přírodní zdroj vitamínu C, který posiluje imunitní systém. Je plný na karotenoidů, tokoferolů a fytosterolů – protirakovinných sloučenin. Přítomnost pektinu z něj dělá skvělý zdroj rozpustné vlákniny. Kromě toho je taky bohatý na makro a mikro prvky (mangan, zinek, hořčík, měď, vápník, železo).

slávka novozélandská - doplněk výživy s protizánětlivými vlastnostmi. Představuje přirozený zdroj glykosaminoglykanů (GAG) a omega 3 kyselin, doporučovaných při léčbě zánětů kloubů. Jde o látky důležité při vývoji mladých psů, stejně jako u dospělých a starších psů. Díky přítomnosti mnoha vitamínů a minerálů má pozitivní vliv i na kůži a srst.

KOST S MÁTOU PRO NEJSVĚŽEJŠÍ DECH!

hovězí kůže - tvrdá struktura kůže vydrží delší kousání a šetrně čistí zuby

hovězí maso - přirozený zdroj bílkovin, vitamínů skupiny B, A a E a dobře vstřebatelného železa, které eliminuje riziko vzniku zánětů v tlamičce

zelený čaj - katechiny obsažené v zeleném čaji mají protiplísňové a antibakteriální vlastnosti

máta - má antiseptické vlastnosti, dodává pocit svěžesti a zklidňuje záněty sliznic

chlorofyl - silný antioxidant, který zabraňuje množení mikrobů a stimuluje vylučování toxinů z těla

KOST S KACHNOU A MALINAMI

hovězí kůže - tvrdá struktura kůže vydrží delší kousání a šetrně čistí zuby

kachní maso - obsahuje spoustu železa, které zlepšuje odolnost psího organismu. Je zdrojem plnohodnotných bílkovin a minerálních látek, jako je draslík, sodík, mangan, měď, hořčík, vápník a mononenasycené mastné kyseliny, které posilují koncentraci, rezistenci vůči stresu a fungování imunitního systému.

maliny - cenný zdroj bioaktivních fenolických látek nabitých antioxidanty, vlákninou, pektiny a slizovými látkami, které příznivě ovlivňují činnost trávicího systému. Obsahují kyselinu ellagovou, která má protirakovinné, antivirové, protizánětlivé a antimikrobiální vlastnosti. Maliny jsou taky bohatým zdrojem vitamínů C, E, A, PP, B1, B2 a B3, které posilují imunitní systém.

V Syta Micha umí potěšit pejsky, kteří touží po měkkých pamlscích a páníčky, kteří hledají něco extra. Dva produkty této značky nás i naše zákazníky svou originalitou i složením absolutně nadchly. 

Jedním z nich je monoproteinová řada psích pamlsků TrufLOVE na bázi čerstvého masa, zeleniny, bylinek a letních lanýžů. Hypoalergenní recepturu pamlsků vytvořili kvůli pejskům s alergiemi a potravinovými intolerancemi. Dobroty s příchutí krůtího a lanýžů se proto hodí i pro pejsky s tím nejcitlivějším bříškem a i pro ty, kteří zápolí s nadváhou, cukrovkou nebo pankreatitidou.

  • jsou zdrojem cenných bílkovin
  • obsahují fosfor, draslík a síru
  • najdete v nich vitamíny D a E
  • mají nízký obsah kalorií, tuku a cholesterolu
  • jsou bohaté na aminokyseliny, stavební složku proteinů

Další výbornou a zdravou pochoutkou je KOKOSOVÁ PĚNA:

  • dobrota je čistě rostlinného původu, takže i psí alergici na živočišné bílkoviny pochutnají,
  • 150 gramů krémové náplně je skvělým zdrojem MCT mastných kyselin,
  • triglyceridy se středně dlouhým řetězcem mají navíc dvakrát větší energetickou hodnotu než třeba sacharidy,
  • zdravé oživení psího jídelníčku,
  • díky své krémové konzistenci se skvěle hodí jako náplň do hraček nebo na LickiMat® podložku,
  • neuvěřitelně chutné a s velmi příjemnou vůní,
  • zdroj snadno dostupné energie a vitamínů pro psy všech plemen
  • poskytuje přirozenou ochranu proti patogenním bakteriím,
  • neublíží ani pejskům s chronickými problémy s trávením.

pena_syta_micha

Zpět do obchodu