Kalkulátor optimální krmné dávky
Spočítejte si optimální krmnou dávku pro Vašeho mazlíčka.

Zdravá voda pro vašeho psa

bibi_ilustrace na blog_zdrava voda_03

Všimli jste si, že Vaši miláčci se čerstvě natočené vody nedotknou. Napijí se až po nějaké době, až se voda odstojí. Často jim dokonce více chutná voda z louže. Pokud by ale měli volbu, zcela jistě by dali přednost vodě pramenité. My jsme vyzkoušeli vodu, která se podobá vodě pramenité a kterou si Vaši miláčkové zamilují.

Určitě jste již zažili skvělý pocit při pití vody z pramene. Pili jste a pili a nemohli se nasytit. Čisté, svěží vody plné energie ošetřené přírodou. Vaše tělo reagovalo zcela přirozeně, protože pramenitá voda je pro tělo velmi prospěšná.

Existuje ale možnost, jak si sami můžete běžnou kohoutkovou vodu doma revitalizovat na úroveň vody pramenité. Velmi účinnými aktivátory jsou polodrahokamy a drahokamy. Účinnost drahokamů na přeměnu mrtvé vody z vodovodu na živou vodu plnou energie zjistil a prokázal doktor Masaru Emoto. Použití přírodních drahokamů pro revitalizaci vody není ale nic nového. Podle historiků je v nápojích používali už staří Řekové. Tato metoda byla spíš "znovuobjevena". Přírodní drahokamy mají schopnost ukládat energii, každý druh kamene v sobě nese unikátní energetické informace. Drahokamy uvolňují přírodní energii do vody, která je obklopuje, a tím podstatně zvyšují její vitalitu.

Schopnost drahokamů zářit transformuje kohoutkovou vodu na novou úroveň během 7 až 10 minut. Změnu si můžete sami snadno ověřit. Postavte před Vašeho psa misku s právě natočenou vodou z vodovodu a vedle postavte druhou misku s vodou ošetřenou drahokamy Crown Juwel a on se sám rozhodne která voda je mu milejší.

bibi_ilustrace na blog_zdrava voda_02

Miska Crown Juwel má uprostřed modul s drahokamy. Ty jsou vybrané předními mineralogy v pohledu jejich působení, konzultovány s řadou veterinářů. Minerály jsou Fair Trade a jsou ručně tříděné. Vznikla tak unikátní směs přímo pro ně!

Materiál drahokamové misky je z přírodních materiálů. Odolný a dlouhodobě použitelný. Aby byla péče o misku jednoduchá jsou drahokamy umístěné ve skleněném modulu z čistého skla. Sklo je chrání a tak si dlouhodobě zachovávají svou původní energii. Modul s drahokamy se dá snadno vyndat a tak můžete misku snadno vyprat v myčce na nádobí. Dobře chráněné budou působit nekonečně dlouho. Proto na ně platí záruka na 7 let. Víme však, že jsou aktivní mnohem déle! Drahokamovou misku si můžete pořídit přímo v našem e-shopu.

Vámi zakoupená drahokamová miska vás ve skutečnosti nebude stát ani korunu. Proč? Bylo zjištěno, že při podávání vody upravené minerály se snižuje četnost návštěv u zvěrolékaře. Sami víte, kolik to často stojí. Ne nadarmo platí rčení „Zdraví pochází z vody“ aneb Sanus per Aqua.

Určitě misku vyzkoušejte, možná pak budete svému miláčkovi trochu závidět. Existuje však řešení i pro vás!



Zpět do obchodu